Adunare incendiară miercuri seara în cadrul unui eveniment monden presarat de nume grele din showbizul românesc. Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi Adrian Cristea au fost prezenţi la un loc iar fotoreporterii Click! i-au surprins în ipostaze cel puţin ciudate.

Astfel, în ciuda faptului că nu s-au salutat şi nu şi-au vorbit pe parcursul evenimentului, Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu s-au comportat destul de suspicios unul faţă de celălalt.

Îmbrăcat cu un sacou roşu cu negru, vizibil cu două numere mai mari, la care şi-a asortat un papion mare cât o salată verde, „Prinţul” a stat toată seara stingher, la o masă, şi s-a uitat cu coada ochiului la fosta iubită.

Pe de altă parte, Bianca nu a părăsit compania lui Slav mai deloc însă cum a prins un moment în care actualul ei iubit s-a uitat în altă parte, ochii ei au scanat camera de parcă ar fi fost în căutarea unei persoane pe care nu a mai văzut-o de mult şi de care îi este dor.

Să fie vorba de stingherul Adrian Cristea, care a iubit-o timp de doi ani şi care i-a stârnit amintiri puternice Biancăi atunci când l-a văzut la eveniment?

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

CEL MAI MARE EVENIMENT MO

0733 880 757
0733 880 756