Ai spus „DA” și singurul lucru la care te gândești acum este cum să transformi în realitate nunta la care visezi! Tot ce mai rămâne de făcut este organizarea întregului eveniment până în cel mai mic detaliu, pentru ca voi și invitatii voștri să vă bucurati de o seară de neuitat.

Cel mai important aspect în organizarea nuntii este alegerea potrivită a unui restaurant de evenimente. Sunt numeroase detalii de care trebuie să tii cont: spatiul trebuie să fie suficient de încăpător pentru invitatii voștri, să arate impecabil, să aibă o servire exemplară, dar mai ales să vă ofere un sentiment de încredere că petrecerea va fi un succes. De aceea, am pregătit o listă cu cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi restaurantul de eveniment pentru nunta ta.

ÎNCEPE CĂUTAREA UNUI RESTAURANT DE EVENIMENTE CU CEL PUTIN 7-8 LUNI ÎNAINTE

Poate părea o perioadă lungă de timp, însă unele cupluri rezervă pentru evenimente restaurantul chiar și cu un an și jumătate înainte.

Un avantaj în rezervarea din timp este faptul că poti găsi data cea mai potrivită pentru voi. În același timp, vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a pregăti cu atentie fiecare detaliu al evenimentului.

AI ÎN VEDERE DIMENSIUNEA RESTAURANTULUI ȘI NUMĂRUL DE INVITATI

Foarte important atunci când alegi restaurantul de nuntă, este să tii cont de numărul de invitati pe care îl vei avea la petrecere. Îti dorești ca sala să fie plină, însă oaspetii să aibă suficient spatiu pentru a dansa și socializa, fără ca atmosfera să aibă de suferit.

Totodată, ai în vedere și constructia sălii: aceasta ar trebui să fie dreptunghiulară, pentru ca toti invitatii să poată avea o perspectivă bună asupra evenimentului.

ALEGE CU ATENTIE DECORATIUNILE ȘI LUMINILE ARHITECTURALE

Acest aspect este cel care va avea un mare impact asupra atmosferei petrecerii. Consultantii noștri îti stau mereu la dispozitie pentru recomandări în privinta elementelor de decorare a meselor și a sălii, astfel încât totul să arate perfect, indifferent de tematica aleasă de tine.

MENIUL

Alege cu mare atentie preparatele din meniu și gramajul acestora. Asigură-te, în același timp, că ai rezervate câteva meniuri în plus, în cazul în care vei avea mai multi invitati decât te aștepti. Nu strică să verifici dacă ai invitati cu intolerantă la diferite alimente sau dacă este nevoie să comanzi meniuri speciale (vegetariene, vegane).

TINUTA CHELNERILOR

Îti poate părea putin deplasat, însă acest lucru face o mare diferentă în momentul interactiunii cu invitatii și adaugă multă elegantă evenimentului tău.

VERIFICĂ DACĂ POTI AMPLASA UN CANDY BAR ÎN RESTAURANTUL DE EVENIMENT

Fiind o alegere foarte populară la acest moment pentru astfel de evenimente, coltul de dulciuri va deveni rapid atractia delicioasă a serii și va bucura invitatii, și pe cei mici, și pe cei mari, cu prăjituri colorate și parfumate. Discută cu reprezentantul restaurantului de evenimente despre acest aspect: el îti poate recomanda un furnizor pentru acest serviciu și te poate ghida pentru plasarea optimă a candy bar-ului în spatiul restaurantului.

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

ANDREI DUBAN ÎȘI BOTEAZ

0733 880 757
0733 880 756