Tipuri de eveniment organizate: nunta, botez, petrecere aniversara, petrecere corporate, Gala, lansare de produse, receptie.

Daca ati fost recent la Londra, cu siguranta nu v-a surprins efervescenta urbana si stilul sofisticat al londonezilor. De-a lungul timpului, accesorii si stiluri au fost reproduse si adaptate in toate colturile lumii, inclusiv la noi, atat in moda cat si in organizarea evenimentelor private, nunti, botezuri, aniversari. De aceea, nu intamplator, unul dintre cele sase sali ale centrului nostru de evenimente din Bucuresti, Salonul London poarta numele acestui oras care ne fascineaza prin energia lui.

Salonul multifunctional London ce dispune de restaurant, din cadrul centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall isi propune sa ofere celor care sunt in cautare de oferte de nunta si meniuri de nunta aceeasi atmosfera glamour din capitala Angliei, fie ca este vorba de evenimente precum nunta, botez, cocktailuri, celebrari sau evenimente corporate sau alte tipuri de evenimente sociale.

SPECIFICATIILE TEHNICE ALE SALONULUI DE EVENIMENTE:

  • Capacitate de 350 persoane
  • Suprafata de 540 mp
  • Lungime 30m
  • Latime 18m
  • Inaltime de 5,5 m

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

DE DATA ACEASTA NIMENI NU

0733 880 757
0733 880 756