SALON ROMA

Cel mai nou salon al Aristocrat Events Hall propune invitatilor o atmosfera ROMAntica si in acelasi timp, avangardista a evenimentelor diverse care pot fi organizate aici.

Specificatii tehnice salon petreceri:

  • Capacitate 160 persoane
  • Suprafata de 325 mp
  • Lungime 25 m
  • Latime 13 m
  • Inaltime de 4 m

Toate drumurile duc la Roma! Colosseum, Basilica San Pietro, Vatican, Pantheonul, Fontana di Trevi, Capela Sixtina, toate acestea si multe altele inseamna Roma, istorie si modernitate, traditie si autenticitate.

Cel mai nou salon al Aristocrat Events Hall propune invitatilor o atmosfera ROMAntica si in acelasi timp avangardista a evenimentelor diverse care pot fi organizate aici. De la evenimente sofisticate, pana la inocenta evenimentelor speciale, petreceri private si cocktails, Salonul Roma se potriveste perfect. Cel mai nou salon al nostru propune o varianta versatila a noului cu traditionalul.

Aristocrat Events Hall va inspira astfel sa pasiti intr-o lume de poveste, in care totul este posibil si in care va puteti regasi in rolurile principalele din La Dolce Vita distrandu-va la o petrecere de neuitat!.

Tipuri de evenimente organizate in salon: petreceri aniversare, nunti, botezuri, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.