…

SALON PARIS

Noul design de lux proiectat pentru o sala nunta moderna si vizionara este menit sa inspire si sa creeze dintr-un eveniment special unul cu adevarat memorabil.

SPECIFICATII TEHNICE SALON BOTEZ BUCURESTI:

  • Capacitate 150 persoane
  • Suprafata de 280 mp
  • Lungime 23 m
  • Latime 12 m
  • Inaltime de 5,40 m

Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, Sorbona, Muzeul Louvre, Champs-Élysées, Montparnasse, Palatul de la Versailles, Edith Piaf. In Paris, nu exista regrete.

Alegerea pentru sala nunta in aceasta locatie a complexului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall este una destinata sa exprime atmosfera romantica dar plina de prospetime a unui eveniment de cel mai inalt rafinament.

Noul design de lux proiectat pentru o sala de nunta moderna si vizionara este menit sa inspire si sa creeze dintr-un eveniment special unul cu adevarat memorabil.

In aceeasi masura reprezinta alegerea perfecta pentru un salon botez Bucuresti in care cel mic celebreze prima sa petrecere alaturi de familie, intr-un cadru elegant si rafinat. Acest salon de botez inspira noi inceputuri si inocenta, dar si modernitate si bun-gust.

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.

0733 880 757
0733 880 756