…

SALON LONDON

Restaurantul de botez din cadrul centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall isi propune sa va ofere pentru ocaziile pe care vi le propuneti aceeasi atmosfera glamour a capitalei Angliei.

SPECIFICATII TEHNICE RESTAURANT BOTEZ BUCURESTI:

  • Capacitate 350 persoane
  • Suprafata de 540 mp
  • Lungime 30m
  • Latime 18m
  • Înaltime de 5,5 m

Bursa din Londra, imaginea specifica a metroului londonez, Big Ben, Palatul Buckingham, Camera Comunelor, Tamisa, Pink Floyd, Led Zeppelin si bineinteles, Familia Regala. Doar cateva din reperele unui oras efervescent si un reper pentru muzica, arta si cultura internationala.

Restaurantul de botez din cadrul centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall isi propune sa va ofere pentru ocaziile pe care vi le propuneti aceeasi atmosfera glamour a capitalei Angliei.

Fie ca va inspira pentru evenimente private si speciale prin caracteristici specifice unui salon evenimente sau ca va propuneti o Gala sau un eveniment de companie de top, sau chiar un eveniment monden sau o prezentare de moda, Salon London este alegerea perfecta fara ezitare.

Designul deosebit se potriveste cu usurinta atat pentru nunti rafinate si pline de eleganta, cat si pentru petreceri de botez, fiind locatiile de botez din Bucuresti preferate de vedete.

Tipuri de eveniment organizate: nunta, botez, petrecere aniversara, petrecere corporate, Gala, team-building, lansare de produse, receptie, conferinta.

0733 880 757
0733 880 756