…

CORT NUNTA BUCURESTI

Ca si cort nunta sau cort evenimente private de orice tip, Pavilionul ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara. Copiii se pot juca linistiti astfel in gradina de vara iar supravegerea acestora se face usor din acest cort proiectat special pentru astfel de evenimente.

SPECIFICATII TEHNICE CORT NUNTA BUCURESTI:

  • Capacitate 190 persoane.

Nunta la cort Bucuresti

 

PAVILION GRADINA (CORT) – este locul ideal pentru organizarea unui eveniment privat, nunta, botez sau petrecere.

Loc ideal pentru party, cu deschidere la gradina de vara – ARISTOCRAT GARDEN – acest cort de evenimente este ideal pentru desfasurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosfera informala, relaxanta, de vara, proaspata.

Ca si cort de nunta sau cort evenimente private de orice tip, Pavilionul ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara. Copiii se pot juca linistiti astfel in gradina de vara, iar supravegherea acestora se face usor din acest cort proiectat special pentru astfel de evenimente.

Spatiul aerisit oferit de Pavilion se comporta in modul clasic al unui cort de nunta sau cort evenimente in spirit american sau mediteraneean. Practice, evenimentele organizate in acest Pavilion vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.

In aceeasi masura, Pavilionul este una dintre cele mai ofertante locatii botez din Bucuresti, prin gama larga de optiuni pe care le pune la dispozitie invitatilor, precum acces la cocktail bar, spatiu de relaxare langa piscina, spatiu generos pentru ringul de dans sau spatiu de joaca pentru copii.

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii.

Are deschidere la gradina noastra de vara – ARISTOCRAT GARDEN

0733 880 757
0733 880 756