SALON MONTE CARLO

Aristocrat Events Hall va propune astfel sa retraiti atmosfera magica a acestui oras in cadrul rafinamentului unui local nunta in Bucuresti proiectata special pentru aceasta atmosfera magica.

Specificatii tehnice salon petreceri:

  • Capacitate 230 persoane
  • Suprafata de 400 mp

Diviziune a principatului Monaco, celebru pentru numele faimoase precum membrii dinastiei Grimaldi, proprietatile si povestile din jurul lui Aristotel Onassis si Jacqueline Kennedy, cazinourile precum si manifestarile pline de adrenalina ale Formulei 1, Monte Carlo este destinatia de lux a unui adevarat aristocrat.
Aristocrat Events Hall va propune astfel sa retraiti astfel atmosfera magica a acestui oras in cadrul rafinamentului unui local nunta in Bucuresti proiectata special pentru aceasta atmosfera magica. Contemporan, cochet, rafinat si special, aceast local nunta care se adapteaza fiecarui tip de eveniment deosebit gazduit, este menit sa defineasca stilul care va caracterizeaza si sa imprime clasa pe care doriti sa o exprimati invitatilor la un eveniment cu adevarat special.

Tipuri de evenimente organizate in locatie: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.