…

SALON MONTE CARLO

Aristocrat Events Hall va propune astfel sa retraiti atmosfera magica a acestui oras in cadrul rafinamentului unui local proiectata special pentru aceasta atmosfera magica.

SPECIFICATII TEHNICE LOCAL NUNTA BUCURESTI:

  • Capacitate 230 persoane
  • Suprafata de 400 mp

Diviziune a principatului Monaco, celebru pentru numele faimoase precum membrii dinastiei Grimaldi, proprietatile si povestile din jurul lui Aristotel Onassis si Jacqueline Kennedy, cazinourile precum si manifestarile pline de adrenalina ale Formulei 1, Monte Carlo este destinatia de lux a unui adevarat aristocrat.

Aristocrat Events Hall va propune astfel sa retraiti astfel atmosfera magica a acestui oras in cadrul localului. Contemporan, cochet, rafinat si special, acest local nunta Bucuresti care se adapteaza fiecarui tip de eveniment deosebit gazduit. In acelasi timp, salonul Monte Carlo este alegerea perfecta de ballroom botez si este menit sa defineasca stilul care va caracterizeaza si sa imprime clasa pe care doriti sa o exprimati invitatilor la un eveniment cu adevarat special. Acest ballroom botez adauga, asadar eleganta si rafinament primului eveniment din viata noului membru al familiei. Salonul satisface si exigentele unui ballroom nunta.

Tipuri de evenimente organizate in locatie: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, gale.

Va invitam sa explorati si celelalte localuri nunta Bucuresti pe care le avem.

0733 880 757
0733 880 756