…

CEREMONIE NUNTA IN AER LIBER

Orice ceremonie de nunta in aer liber isi regaseste cadrul perfect in spatiul verde si relaxat al Aristocrat Events Garden. Aici vei regasi o zona deschise, plina de culoare, in care invitatii la evenimentele ce se desfasoara in acest cadru natural se vor simti in largul lor, relaxati si plini de energie.

LOCATIE NUNTA IN AER LIBER ARISTOCRAT EVENTS GARDEN:

  • Localizat in cadrul Centrului de Evenimente
  • Suprafata Gradina de vara de 2100 mp
  • Suprafata cort / pavilion evenimente de 450 mp
  • Capacitate cuprinsa intre 140 – 250 persoane „sitting” sau 350 – 400 persoane „standing”
  • Terasa eleganta inconjurata de un luciu de apa
  • Bar de exterior pentru evenimente de tip cocktail-uri outdoor
  • Locatia este perfecta pentru cununie religioasa in aer liber, nunta, botez sau petreceri.

Intotdeauna ai visat la o nunta ca in romanticele filme de la Hollywood. Un spatiu cu iarba si arbusti ornamentali, amplu, deschis, verde cu alb, ghirlande de flori, sampanie si soare. Nu este nevoie sa calatoresti departe pentru acest cadru de vis. Acum gasesti toata aceasta atmosfera destinsa si de vara chiar in Bucuresti!

Orice ceremonie nunta in aer liber isi regaseste cadrul perfect in spatiul verde si relaxat al Aristocrat Events Garden. Aici vei regasi o zona deschise, plina de culoare, in care invitatii la evenimentele ce se desfasoara in acest cadru natural se vor simti in largul lor, relaxati si plini de energie.

Cadrul festiv specific pentru o ceremonie nunta in aer liber va fi asigurat de detalii precum covorul rosu, ghirlande, cupole de flori sau orice tip de detaliu al unei ambiante imaginate si potrivite gusturilor si asteptarilor unor invitati speciali la o nunta de poveste. Invitatii pot socializa si pe terasa eleganta inconjurata de un luciu de apa. Dupa inserat, luminile din gradina vor completa povestea evenimentului.

0733 880 757
0733 880 756