…

ARISTOCRAT GARDEN

Gradina de vara. Un spatiu deschis, plin de culoare, in care invitatii la evenimentele ce se desfasoara in acest cadru natural se vor simti in largul lor, relaxati si plini de energie.

NUNTA IN AER LIBER - SPECIFICATII TEHNICE GRADINA DE VARA:

  • Localizat in cadrul Centrului de Evenimente
  • Suprafata Gradina de vara de 2100 mp
  • Suprafata cort evenimente de 450 mp
  • Capacitate cuprinsa intre 140 – 250 persoane „sitting” sau 350 – 400 persoane „standing”
  • Terasa eleganta inconjurata de un luciu de apa
  • Bar de exterior pentru evenimente de tip cocktail-uri outdoor.

Gradina de vara. Un spatiu deschis, plin de culoare, in care invitatii la evenimentele ce se desfasoara in acest cadru natural se vor simti in largul lor, relaxati si plini de energie. Spatiul este ideal pentru o nunta in aer liber, o cununie civila in aer liber sau un botez in aer liber.

Proiectul gradinii de vara Aristocrat Events Garden este menit sa intruneasca cerintele unui eveniment de tip coctail sau eveniment monden, petrecere cu prietenii si de ce nu, ceremonii pline de emotie, precum cununiile religioase.

Sistemul de iluminatie este feeric, imprimand oricarui eveniment o atmosfera magica si cocheta. Pentru evenimente de zi sau de seara, Aristocrat Garden este spatiul ideal unde se pot asculta atat Anotimpurile lui Vivaldi cat si ritmurile frenetice ale muzicii alternative. Toate varstele isi regasesc in acest loc momentul de relaxare si detasare de viata cotidiana a orasului, intr-o oaza de spatiu verde si prospetime.

Proiectul gradinii de vara are prevazuta o zona si pentru cununii religioase in aer liber!

0733 880 757
0733 880 756