LOCATII NUNTA BUCURESTI – LOCATII BOTEZ BUCURESTI

Alegerea locatiei pentru petrecerea de nunta sau de botez poate fi cea mai importanta in realizarea unui eveniment reusit.

Localurile de nunta sau de botez trebuie sa indeplineasca toate cerintele in pregatirea evenimentelor: de la un cadru spatios si elegant, la decoruri elegante, facilitati speciale, arta culinara, acces la spatiu verde sau consilieri care sa stea la dispozitia ta pe toata durata planificarii petrecerii.

Cei peste 11 ani de experienta in organizarea sutelor de evenimente de lux sunt garantia ca, orice salon de nunti Aristocrat Events ai alege, totul va decurge perfect!

SALOANE NUNTI BUCURESTI – SALON BOTEZ BUCURESTI

Oricat de sofisticate sau pretentioase ar fi cerintele evenimentului tau, cele cinci saloane de nunti Aristocrat Events Hall cu siguranta se ridica la nivelul exigentelor, impreuna cu o echipa profesionista, pregatita in orice moment sa te ajute in pregatirea petrecerii.

RESTAURANT NUNTA BUCURESTI – RESTAURANTE BOTEZ BUCURESTI

Echipa culinara Aristocrat Events Hall pregateste toate meniurile la cele mai inalte standarde, dupa retete rafinate, din ingrediente atent selectionate, pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi și pentru a asigura deliciul invitatilor tai.

Cei peste 11 ani de experienta in realizarea preparatelor culinare pentru sute de evenimente de lux reprezinta asigurarea ca alegerea oricarui restaurant de nunta sau restaurant botez Aristocrat Events va oferi o petrecere de neuitat, din toate punctele de vedere.

0733 880 757
0733 880 756