Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
OFERTA REVELION 2019

0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » EVENIMENTE VEDETE


Galei Premiilor Celebritatii, organizata de Aristocrat Events Hall

Cele mai de succes vedete din showbiz-ul romanesc si-au dat intalnire la prima editie a Galei Celebrity Awards 2014. Evenimentul de elita a fost organizat in partneriat cu ADPM PR si a adunat peste 150 de invitati, persoane publice, oameni de afaceri si a premiat performantele vedetelor din Romania.

Astfel, In urma votului publicului si al juriului de specialitate, 16 persoane publice au primit trofeele din sticla in forma dreptunghiulara, incununand astfel activitatea lor profesionala si impactul si simpatia pe care le au asupra publicului. Au fost in total noua categorii si sapte premii speciale.

Gala Celebrity Awards a fost prezentata de Dana Savuica si Adrian Nartea, iar pe scena de la Aristocrat Events Hall au urcat vedete din lumea muzicii, a sportului si a televiziunii. Printre premianti, au fost: Antonia, cel mai in voga artist al momentului a fost votata Antonia, in timp ce Mihaela Radulescu a fost votata vedeta cu cele mai multe povesti de presa.

Alti premianti ai galei au fost: Andi Moisescu, cu premiul pentru Cea mai stilata vedeta masculina, in timp ce cea mai stilata vedeta feminina a fost desemnata Andreea Raicu. Cea mai populara vedeta-scriitor este, conform voturilor de la Gala Celebrity Awards, Mihai Gainusa. Cel mai indragit cuplu din showbiz a fost votat cuplul format de Andra si Catalin Maruta iar ea mai populara vedeta in ascensiune este Simona Gherghe.


pagina 1 din 10

 Prima pagina   «   
1
 
 »   Ultima pagina 
Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Trimite pe FaceBook