Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
OFERTA REVELION 2019

0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » OFERTA NOASTRA

Oferta
noastra

Oricum s-ar defini un eveniment, el devine memorabil in ceea ce priveste cateva elemente fundamentale: atmosfera generala, muzica si meniul.

Și nimic nu poate fi lasat la voia intâmplarii atunci când este vorba de a multumi câteva sute de gusturi diferite. Numitorul comun al fiecarei farfurii trebuie sa fie: Prospetime. Bun Gust. Originalitate

De aceea, oferta noastra de meniu este selectionata atent pentru principalele tipuri de evenimente pe care le gazduim si le organizam si veti regasi astfel meniu nunta, meniu botez, meniuri private, meniuri corporate.

Am gândit impreuna cu Chef-ul nostru de restaurant oferte speciale de meniu, adevarate art cuisine, adaptate fiecarui tip de eveniment in parte, iar gama variata de meniuri va ofera posibilitatea sa pregatiti fiecare detaliu al organizarii acestei etape in cel mai mic detaliu.

Cereti-ne o oferta nunta sau meniu nunta sau intreaba pe Chef despre ofertele speciale de meniu botez, meniuri private si meniuri corporate  si despre cum poti sa alcatuiesti propriul meniu!


Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Logo media socializare - Aristocrat Events Hall
Trimite pe FaceBook