Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
OFERTA REVELION 2019

0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » Parerea clientilor
Parerea ta conteaza - Aristocrat Events Hall
Misiunea noastra,
clienti fericiti.


CLIENTII NOSTRI SI MULTUMIREA LOR SUNT CARTEA NOASTRA DE VIZITA. DE ACEEA AM SELECTAT DOAR CATEVA DINTRE MESAJELE MIILOR DE CUPLURI CARE AU ALES DE-A LUNGUL CELOR 10 ANI DE ACTIVITATE ARISTOCRAT EVENTS HALL.

 
 
Elena
06 septembrie 2012
Vreau sa multumesc intregii echipe Aristocrat Events Hall pentru tot profesionalismul de care au dat dovada si in primul rand domnisoarei Adelina, mii de multumiri pentru tot ceea ce a facut si cat de mult s-a implicat ca nunta noastra sa fie exact cum ne-am dorit si visat. Toata lumea care a participat la cea mai minunata zi din viata noastra a avut numai cuvinte de lauda si pentru asta va multumim. O sa va recomandam cu cea mai mare caldura si incredere restaurantul dumneavoastra pentru ca SUNTETI CEI MAI BUNI. Jos palaria in fata intregii echipe, totul a fost ireprosabil!
Dana & Eugen
06 septembrie 2012
Vreau sa multumesc intregii echipe Aristocrat Events Hall pentru tot profesionalismul de care au dat dovada si in primul rand domnisoarei Adelina mii de multumiri pentru tot ceea ce a facut si cat de mult s-a implicat ca nunta noastra sa fie exact cum ne-am dorit si visat. Toata lumea care a participat la cea mai minunata zi din viata noastra au avut numai cuvinte de lauda si pentru asta va multumim. O sa recomandam cu cea mai mare caldura si incredere restaurantul.
Bogdan si Elena Oancea
27 august 2012
25 august 2012, sala Milano - multumim intregii echipe de la Aristocrat Events Hall, Dl. Virgil, chelnerilor, bucatarilor....totul a iesit asa cum ne-am dorit. Va vom recomanda cu toata increderea tuturor si cu siguranta ne vom revedea in viitorul apropiat. Bogdan si Elena Oancea.
Laptes Valentin
25 iulie 2012
Salut de la Vali & Cristina! Am avut nunta pe 14.07.2012 in salonul Monte Carlo, vrem sa multumim in primul rand patronilor care au construit acest restaurant minunat si domnului Virgil care este un om de nota 10+, deoarece fara el nu am fi avut o nunta la care nici nu visam. Tot respectul pentru acest Restaurand minunat. Sa aveti parte de cat mai multe evenimente si felicitari!!!
Corina & Claudiu Branischi
16 iulie 2012
Multumim intregii echipe de la Aristocrat Events Hall, d-lui Alexandru Pintilie, d-lui Virgil Iancu, tuturor celor care au avut grija ca evenimentul din 8 iulie 2012, la Sala Londra, sa fie o amintire deosebit de frumoasa!!! Va multumim tuturor si speram sa ne revedem curand! :) ) Cu multa stima pentru tot ce faceti, Corina & Claudiu Branischi & parintii :)
Georgeta & Serban
05 iunie 2012
Buna ziua, dorim sa va trasmitem felicitarile noastre, pentru impecabila coordonare si desfasurare a evenimentului din 19.05.2012. A fost primul nostru gand imediat dupa eveniment; tocmai ne-am intors din luna de miere, asa ca a mai intarziat putin ceea ce am vrut sa transmitem .Felicitari doamnei Adelina Barba, si echipei care a ajutat-o in acea seara, pentru impecabila prezentare si coordonare! Multumim! Multa bafta in continuare, si la cat mai multe evenimente perfecte!
Laura Economu
24 mai 2012
Si noi am avut nunta la Aristocrat Events Hall in salonul Milano pe 25.09.2011 si vreau sa va marturisesc ca a fost ca un vis frumos. Stiam ca sunt o echipa extraordinara si de aceea i-am ales. Le multumim tuturor celor care au pus suflet si pasiune ca evenimentul sa iasa de nota 10+ (bucatarilor, chelnerilor, managerului de eveniment Cristi, colaboratorilor Raluca si Vivel, cofetariei Fotocake) Sa stiti ca v-am recomandat cu mult drag, iar invitatii nostri v-au apreciat profesionalismul. Pupici de la Laura&Mihai!
Delia
18 aprilie 2012
Noi am avut nunta in 2008 si mi se fare fantastic ca dupa atata timp pot citi numai impresii pozitive despre Aristocrat Events Hall. Ma bucur pt toti cei care s-au bucurat de eveniment in aceasta locatie minunata. Succes in continuare!
Enache Gabriel
28 martie 2012
Am avut nunta pe 05.11.2011 in salonul Milano. Nu ne-am asteptat ca totul sa iasa atat de bine. Toata lumea a fost multumita si placut impresionata. Am primit numai laude pe care la randul nostru le transmitem voua. Totul a dost la Superlativ. Va multumim ca ati fost alaturi de noi si ne-ati oferit nunta perfecta. Multumim Cristi si Raluca. Numai bine!
Adrian
09 ianuarie 2012
Multumim domnului Virgil din suflet si va spunem din suflet ca locatia si echipa Aristocrat Events Hall sunt de nota 11 nu cred ca mai sunt locatii mai bune ca aceasta 29-10-2011 salon paris super show va pup si va urez distractie placuta
pagina 2 din 3

 Prima pagina   «   
2
 
 »   Ultima pagina