Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
OFERTA REVELION 2019

0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » VEDETE » EVENIMENTE CU VEDETE » Nunta Lora si Dan Badea


Nunta Lora si Dan Badea - Aristocrat Events Hall Nunta Lora si Dan Badea - Aristocrat Events Hall Nunta Lora si Dan Badea - Aristocrat Events Hall

Nunta Lora si Dan Badea

Luna octombrie  din 2012 a marcat un nou eveniment de anvergura pentru lumea mondena, nunta Lorei cu actorul Dan Badea. Petrecerea de nunta a noului cuplu a fost una memorabila iar alaturi de mireasa au fost toti colegii de pe scena "Te cunosc de undeva", dar si prieteni de-ai Lorei din showbiz: Julia Jianu, Maria Buza, Delia, Nicoleta, fosta componenta de la Hi-Q, Nadine, Adina  de la Heaven, Razvan Fodor, Iulian Vasile,  Adi Sina si Anca Serea au fost doar cateva dintre vedetele care au dansat pana dimineata la nunta Lorei.

Dan i-a facut o frumoasa surpriza Lorei si a comandat pentru nunta un tort in forma de scena. Evenimentul a fost cu atat mai special cu cat data stabilita pentru nunta  a reprezentat pentru Lora si Dan si dubla sarbatorire a zilelor de nastere a celor doi, o zi speciala in care Dan i-a promis ca ii va indeplini toate dorintele si toate visele. Iar atmosfera de la petrecerea de nunta  a demonstrat ca visele pot deveni realitate atunci cand dragostea da tonul.
Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Trimite pe FaceBook