Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
OFERTA REVELION 2019

0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » VEDETE » EVENIMENTE CU VEDETE » Elite Model Look


Elite Model Look - Aristocrat Events Hall Elite Model Look - Aristocrat Events Hall Elite Model Look - Aristocrat Events Hall
pagina 1 din 2

 Prima pagina   «   
1
 
 »   Ultima pagina 

Elite Model Look

Evenimentul grandios reprezinta competitia pentru unul dintre cele mai ravnite trofee ale modelling-ului din Romania, pentru care 25 de finaliste se intalnesc pe scena imaculata si plina de emotii. In octombrie 2011, Aristocrat Events Hall s-a bucurat sa pregateasca aceasta scena si cadrul general pentru aceasta competitie, oferind un spatiu elegant si perfect pentru buna desfasurare a acestui eveniment international.

Creat si lansat in 1983, Elite Model Look este astazi cel mai prestigios concurs international de modeling si a lansat de-a lungul timpului nume Giselle Bundchen, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Cindy Crawford sau Claudia Schiffer, Cameron Diaz sau Demi Moore. Astfel, nu e de mirare ca tensiunea, emotiile si fericirea suprema s-au intalnit la Aristocrat Events Hall in aceeasi seara de octombrie. Sa nu uitam, castigatoarea  acestei editii a fost Vanesa Catanas. Catre ea merg si toate felicitarile noastre.

Pentru a sarbatori performanta tuturor finalistelor din competitie intr-un mod cu adevarat Aristocrat, a fost organizata o petrecere la care care au luat parte concurentele ”Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, partenerii evenimentului, presa, membrii juriului, alaturi de prieteni si alti invitati. Atmosfera a fost completata de recitalul lui Catalin Josan.
Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Trimite pe FaceBook