Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » OFERTA NOASTRA » Arta noastra culinara

Fotografii meniu nunta, imagini meniuri nunta, poze meniuri botez  - Aristocrat Events Hall Arta noastra culinara - Aristocrat Events Hall Arta noastra culinara - Aristocrat Events Hall Arta noastra culinara - Aristocrat Events Hall
pagina 3 din 4

 Prima pagina   «   
3
 
 »   Ultima pagina 

Arta noastra culinara

In timpuri moderne, mancarea si activitatea umana de baza de a se alimenta transcede conotatia pur instinctiva a acestor termeni. In zilele noastre, cand savoir vivre inseamna savoir fair, arta culinara de a gati deserveste un obicei rafinat, care capata aspecte cat se poate de diverse in toate colturile lumii. Mancarea, alimentele, locul in care oamenii aleg sa manance definesc un mod de viata, o categorie sociala, un standard si un reper in auto-definire.

Fie ca ne referim la Haute cuisine sau Grande cuisine, asa cum sunt sunt denumirile in engleza si, respectiv, franceza, date produselor gastronomice de „inalt nivel” preparate in bucatariile din restaurantele si hotelurile de lux, standardele de calitate ce insotesc aceste arte culinare stau la baza meniurilor create de Aristocrat Events Hall. Astfel, fiecare dintre profesionistii in arta culinara care gandesc meniurile speciale se ridica la standardul unui veritabil Chef. Ei creaza de fiecare data un meniu caracterizat prin pregatirea meticuloasa si prezentarea atenta a fiecarui ingredient, fie ca e vorba de meniu nunta, meniu botez, meniu privat sau meniu corporate.

Ne mandrim si facem din arta culinara, meniurile adaptate in functie de tipul evenimentului si ofertele speciale pe care le propunem de fiecare data partenerilor nostri, un standard si un reper in misiunea noastra: de a crea evenimente memorabile  pentru clienti fericiti.

Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Trimite pe FaceBook