…

ORGANIZARE NUNTA

PLANIFICARE NUNTA

 

Totul incepe cu un „Da” si pornesti in calatoria vietii tale. Echipa Aristocrat Events Hall se simte onorata de cate ori este implicata in cel mai important eveniment din viata unui cuplu si astfel, va acorda insemnatatea si atentia cuvenita, tratand cu delicatete fiecare detaliu si aspect ce tine de organizarea nuntii.

De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pana la tinutele spectaculoase, Dj, solutii de sunet si filmare, receptie si parcare – totul va fi la locul lui. Misiunea noastra: Pregatire ireprosabila, petrecere memorabila!

Cu Aristocrat Events Hall – centrul de evenimente de lux preferat de vedetele din Romania, accesibil tuturor celor care isi doresc o planificare a nuntii fara griji – visul devine realitate. Detinem expertiza, valorificam experienta dobandita si incurajam de fiecare data ideile partenerilor nostri.

Mai mult decat aspectele ce tin de organizare, Aristocrat Events Hall isi propune sa creeze concepte unice si sa intreaca asteptarile partenerilor sai in privinta pregatirii si desfasurarii petrecerilor de nunta.

0733 880 757
0733 880 756