…

ORGANIZARE CONFERINTE BUCURESTI

SALA CONFERINTE BUCURESTI

 

Succesul conferintei depinde si de sala in care este organizata. Aristocrat Events Hall va pune la dispozitie sali de conferinte in Bucuresti. Organizam conferinte in Bucuresti in sali de lux.

Viata profesionala inseamna, mai mult decat termene limita, administrare, vanzari,intalniri de afaceri si evenimente corporate. De cate ori nu au fost adresate aspecte ce tin de organizarea conferintei in agenda de lucru a oricarei companii active pe piata din care face parte?

Acestea, la fel care orice pas pe care il faci in cariera, sunt la fel de importante si poarta semnatura ta. Astfel, noi intelegem perfect cerintele si standardele unor evenimente corporate si ce presupun standardele de organizare conferinte.

Fie ca iti propui sa organizezi o Conferinta de Presa, o Lansare sau Prezentare de Produs ori Brand, un simpozion, pescurt, activitati de organizare conferinte de amploare sau restranse, Aristocrat Events Hall iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie: video proiectoare, instalatie audio, traducere simultana, pachet de meniu adaptat exigentelor tale si particularitatilor de organizare conferinte.0733 880 757
0733 880 756