…

ORGANIZARE BOTEZ

 Nu cunoastem oameni mai fericiti si mai mandri decat parintii, la cel mai important eveniment din viata copilului lor.

Delicatetea si emotiile acestui moment sunt coplesitoare si noi intelegem acest lucru mai bine decat oricine, asa cum suntem constienti de importanta detaliilor ce tin de un eveniment precum este o organizare botez. Am organizat cu succes cateva zeci de petreceri de botez si de fiecare data, ne-am implicat an fiecare detaliu de pregatire botez cu aceeasi emotie si bucurie de fiecare data.

Experienta dobandita de Aristocrat Events Hall in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti, zona Pipera.

STANDARD: DELICATETE

Pentru ca un botez este un eveniment care nu poate fi programat in functie de sezon, cele cinci saloane de lux ofera toate conditiile pentru organizarea petrecerilor de dupa ceremonia religioasa. Meniurile sunt adaptate conform alegerii invitatilor si suntem pregatiti in desfasuratorul de organizare botez sa ne adaptam din mers oricarei provocari atunci cand este vorba de petreceri unde micutii sarbatoriti sunt in centrul atentiei.

0733 880 757
0733 880 756