…

ORGANIZARE BALURI, DINEURI SI RECEPTII

Aristocrat Events Hall, centrul de evenimente de lux din zona de nord a Bucurestiului, este proiectat pentru a pune in scena cu fidelitate si rigurozitate detaliile specifice pentru organizarea de baluri, dineuri si receptii. Ne-am specializat in organizare evenimente speciale de inalta tinută pentru a sustine cerintele partenerilor si clientilor nostri si, mai mult decat atat, pentru a veni in intampinarea acestora cu solutii potrivite si optiuni creative.

Centrul de evenimente de lux este proiectat sa ofere un spatiu ireprosabil ce functionează conform standardelor de rafinament specifice unei locatii de lux dar care se adaptează cerintelor specifice diverselor evenimente, precum organizarea de baluri, dineuri si receptii si manifestărilor conexe acestor tipuri de evenimente.

EVENIMENTE DE INALTA TINUTA Locatia selectata special pentru organizarea evenimentelor de top dispune de un spatiu in aer liber – Aristocrat Garden, completand contextul creat de cele patru saloane de lux si un Pavilion / Cort care ofera flexibilitate si personalizarea fiecărui detaliu pentru organizarea de baluri, dineuri si receptii.

Aristocrat Events Hall este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente, este partenerul tau de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta.

0733 880 757
0733 880 756