Local botez

Aristocrat Events Hall ofera un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment si pentru conditiile ce trebuie indeplinite de un local botez memorabil.

Centrul de evenimente dispune de cinci saloane perfect adaptabile pentru organizarea unei petreceri de botez oricat de inovative, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

EVENIMENTE CU SUFLET
Pentru un local botez desavarsit, Aristocrat Events Hall a pregatit reteta evenimentului perfect. Experienta dobandita de Aristocrat Events Hall in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre din Bucuresti, zona Pipera.

STANDARD: PERFECTIUNE SI UNICITATE
Pentru ca un botez este un eveniment care nu poate fi programat in functie de sezon, cele cinci saloane de lux ofera toate conditiile specifice unui local botez pentru organizarea petrecerii de dupa ceremonia religioasa. Meniurile sunt adaptate conform alegerii invitatilor si suntem pregatiti in desfasuratorul de organizare si local botez sa ne adaptam din mers oricarei provocari atunci cand este vorba de petreceri unde micutii sarbatoriti sunt in centrul atentiei.

Botez in Bucuresti? Echipa Aristocrat Events Hall este pregatita pentru organizarea acestui eveniment special din viata fiecarei familii.