…

PETRECERI PRIVATE

NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI ANIVERSARE, REVELIOANE

Aniversari cu sampanie si confetti? Party cu prietenii pentru care nu ai nevoie de niciun pretext? Reuniuni de clasa, cu nostalgii si revederi emotionante? Cate forme de evenimente private pot exista, Aristocrat Events Hall e pregatit pentru orice tip de organizare de petreceri private.

Locatia selectata special pentru organizarea evenimentelor de top dispune de un spatiu si piscina in aer liber – Aristocrat Garden, completand contextul creat de cele cinci saloane de lux si un Pavilion / Cort care ofera flexibilitate si personalizarea fiecarui detaliu gandit pentru organizare evenimente private.

Arata astfel ca te pricepi sa te distrezi la fel de bine precum te organizezi in viata profesionala, nelasand nimic la voia intamplarii. In ceea ce priveste aspectele ce tin de organizare petreceri private, Aristocrat Events Hall te asigura ca are echipa potrivita si misiunea noastra este sa punem ficare detaliu la locul lui pentru ca tu sa te poti bucura de prezenta prietenilor, familiei si partenerilor tai in cel mai relaxant spatiu cu putinta.

0733 880 757
0733 880 756