Pentru ca, ce ar fi viata daca nu am celebra cele mai frumoase momente ale sale? O parte importanta din resursele de organizare a evenimentelor din cadrul centrului nostru sunt dedicate organizarii botezurilor și celebrarilor asociate cu petrecerile dedicate copiilor si familiilor.

Ne-am specializat in selectarea celor mai potrivite meniuri de botez, Candy Bar, decoruri si evenimente integrate precum Zanele, Ursitoarele astfel incat, oaspetii nostri sa se bucure de momente speciale pe care sa le rememoreze cu drag toata viata. Evident, ne onoreaza atunci cand personalitati ale scenei artistice din București ne aleg pentru organizarea acestor evenimente cu totul speciale, precum sunt botezurile sau petrecerile de nuntă. Pepe, Andra si Maruta, Connect R, Marcel Pavel, Lora, Andrei Duban, sunt doar cateva dintre numele sonore care ne-au ales pentru a face parte din momentele speciale din viata lor.

Am pregătit o Galerie in care am surprins cele mai frumoase momente ale acestor evenimente mondene.

Suntem astfel aproape de toate tendintele din acest domeniu si ne pregatim constant sa raspundem Da la provocarile ce tin de organizarea celor mai importante evenimente din viata celor care ne aleg si au încredere in capabilitatile noastre. Pe website, veti regasi ofertele actuale pentru organizarea botezurilor si a petrecerilor de nunta, precum si detalii de contact pentru cei care au in vedere dezvoltarea proiectelor de amploare cum sunt evenimentele mondene sau evenimentele de business.

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

SALONUL LONDRA – LOCUL

0733 880 757
0733 880 756