Cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate aseara in cadrul celei de-a doua editii a Celebrity Awards, gala organizata de Aristocrat Events Hall si revista Story.

Peste 400 de persoane au raspuns invitatiei, iar evenimentul a fost unul grandios. Printre invitati s-a aflat si Gabriela Cristea, o vedeta urmarita de presa pas cu pas in aceasta perioada.

Gabriela a fost vanata si la acest eveniment monden. Vedeta a purtat la eveniment o rochie simpla, portocalie, o pereche de sandale metalizate si cu o funda, un clutch auriu si machiaj discret.

Dar ce a surprins cel mai mult a fost atitudinea fostei prezentatoare TV, foarte radioasa si zambitoare , dar si silueta acesteia. Gabriela este din ce in ce mai slaba si are un corp tonifiat, cu toate ca a dat jos multe kilograme.

De la bal…la spital. Dupa petrecerea de aseara, Gabriela Cristea merge astazi la primarie unde se definitiveaza divortul dintre ea si Marcel Toader!

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

ANDREEA MARIN, STEFAN BAN

0733 880 757
0733 880 756