Declarat evenimentul de top al anului 2012, nunta lui Pepe cu frumoasa Raluca a fost celebrata la Aristocrat Events Hall pe 18 aprilie. Evenimentul a fost cu atat mai special cu cat a reprezentat subiectul editiei speciale si transmisiei live „Happy Hour”: „Miercuri, Pepe si iubita lui, Raluca Pastrama au spus “da”, iar “Happy Hour” a transmis in direct casatoria celor doi si petrecerea de nunta, aceasta fiind si cea mai urmarita editie de cand s-a lansat emisiunea lui Catalin Maruta la Pro TV.

La o astfel de petrecere de nunta, si invitatii au fost pe masura, astfel ca atmosfera a fost intretinuta de savurosul actor Costin Marculescu, prieten bun cu Pepe, dar de asemenea, si alti invitati de seama au raspuns invitatiei la petrecere: designerul Adina Buzatu, Oana Roman, Micky, Marcel Pavel, Adrian Minune. Atmosfera degajata si plina de voie buna a fost completata de cei doi nasi, indragitul cuplu Andra si Catalin Maruta.

S-a povestit mult despre petrecerea de la nunta lui Pepe, fiind descrisa chiar “ca la casele imparatesti”. Meniul de nunta selectat si savurat de cel peste 300 de invitati a inclus: somon, icre negre, “vol au vent” cu pui si ciuperci, muschi de porc, de vita si piept de pui la gratar cu legume si alte delicatese.

„Nu le urez decat fericire si sper sa fie fericiti impreuna pana la adanci batraneti”, a declarat la petrecerea de nunta Marcel Pavel iar noi ne alaturam acestei urari cu tot dragul!