Anul 2012 a fost incununat de un eveniment grandios si stralucitor precum diamantele, o speciala lansare de produs. Si pentru ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, evenimentul gazduit de Aristocrat Events Hall in decembrie a fost semnat de Giulia Nahmany, nume de marca in industria de frumusete.

Distinsa doamna de afaceri a organizat un eveniment exclusivist, adresat iubitorilor de frumos si stil rafinat, lansand pe 18 decembrie, noua sa colectie de bijuterii cu diamante „Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany” si noul parfum „Gold Perfume Limited Christmas Edition” semnat sub acelasi brand.

Lansarea de produs s-a materializat intr-un eveniment definit de un stil grandios si unic, dorind in primul rand sa exprime pasiunea trezita de bijuterii si parfumuri, dar mai ales, de sensibilitate, rafinament, lux, stil si bun gust. Acestea sunt de altfel, si valorile pe baza carora Aristocrat Events Hall se defineste ca centru de evenimente premium in Bucuresti, cu un spatiu special create pentru evenimente speciale de tipul lansare de produs.