Pe 17 februarie, Aristocrat Events Hall a gazduit evenimentul de botez care a dat titlul numeroaselor titluri mondene de inceput de an, petrecerea de botez a micutei Maria, fiica lui Pepe si a sotiei sale, Raluca Pastrama. La petrecerea de botez au participat peste 200 de invitati care au celebrat alaturi de fericitii parinti si au petrecut in compania unui program artistic asigurat de nume cunoscute din muzica romaneasca.

In cadrul evenimentului, Pepe a urcat pe scena alaturi de alte nume cunoscute din lumea divertismentului, precum: Liviu Varciu, Stefan Stan, Aurelian Temisan, Alb-Negru, trupa de jazz condusa de Petrica Andrei, trupa de coveruri Mihai Napu, Ionut Galani, interpret de muzica greceasca, in timp ce Cristi Nuca a interpretat muzica lautareasca contemporana.

Meniul de petrecere a fost unul de exceptie si amintim doar de: somon, muschi de vita sau ragout de pui si ciuperci. Pentru botezul micutei Maria si pentru invitatii sai, Pepe a comandat sute de baloane roz si un tort special in forma lui Minnie Mouse.
Asa cum a titrat presa mondena, petrecerea de botez a fost memorabila iar echipa Aristocrat Events Hall a fost onorata sa ia parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viata familiei lui Pepe.