Pe 8 iunie, familia Duban a marcat unul dintre cele mai fericite din viata lor: petrecerea de botez a lui Armin Matei Duban, bebelusul Gratielei si al lui Andrei Duban.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera de basm, cu un decor cu zane si ursuleti din flori, toate pregatite sa ii bucure pe invitatii de seama de la petrecerea de botez, dintre care putem enumera doar o parte: Cornel Pasat, Oana si Viorel Lis, Claudiu Bleont, Ozana Barabancea, Oana Roman, Romica Tociu si Cornel Palade, Magda Catone, toti acestia au venit sa-i ureze tot binele din lume micutului Armin Matei Duban. Nu au lipsit nici Pepe insotit de sotia sa, Raluca.

Cei peste 130 de invitati au petrecut pana in zori la petrecerea de botez pe muzica buna, selectata pentru a raspunde celor mai variate gusturi. ?i pentru ca a venit vorba de gust, meniul a fost si el unul de exceptie: tartine cu icre de somon, galantina de pui, rosie umpluta cu salata de pui si mango, somon afumat cu hrean si capere, vol au vent cu pui si ciuperci, gratare cu carne si legume, precum si nelipsitul tort in forma de biberon urias.

„Totul a fost delicios, iar amenajarea perfecta, pana la cele mai mici detalii”, a mai spus sotia lui Duban despre petrecerea de botez desfasurata la Aristocrat Events Hall.