Gica Popescu 50 de ani
Gica Popescu 50 de aniAniversare 50 de ani Gica Popescu
Mot Eva Maruta
Mot Eva MarutaPe 26 august, doua evenimente importante in viata familei Maruta au fost celebrate la noi.
Zi nastere Andra
Zi nastere AndraAlaturi de celebrarea Evei, frumoasa ei mamica, Andra si-a sarbatorit ziua de nastere tot pe 26 august.
Botez Connect R
Botez Connect RPe 11 mai, Connect-R si-a botezat fetita
Botez Marcel Pavel
Botez Marcel PavelDuminica, 20 octombrie, Marcel si Violeta Pavel au ales Aristocrat Events Hall- Salon London, pentru primul dineu oficial al micutei Iuvenalia Ioana.
Elite Model Look
Elite Model LookEvenimentul grandios reprezinta competitia pentru unul dintre cele mai ravnite trofee ale modelling-ului din Romania
Gala Premiilor Vip
Gala Premiilor VipVara torida a lui 2011 a fost definita de evenimentul ce a desemnat Gala Premiilor VIP, organizata de revista VIP la Aristocrat Events Hall.
Celebrity Awards 2012
Celebrity Awards 2012Luna mai din 2012 a fost marcata de un eveniment de marca din divertismentul local, gala Celebrity Awards, Oscarul showbizului autohton.
Nunta Lora si Dan Badea
Nunta Lora si Dan BadeaLuna octombrie din 2012 a marcat un nou eveniment de anvergura pentru lumea mondena, nunta Lorei cu actorul Dan Badea.
Giulia Nahmany Diamonds
Giulia Nahmany DiamondsAnul 2012 a fost incununat de un eveniment grandios si stralucitor precum diamantele, o speciala lansare de produs.
Botez Andrei Duban
Botez Andrei DubanPe 8 iunie, familia Duban a marcat unul dintre cele mai fericite din viata lor: petrecerea de botez a lui Armin Matei Duban, bebelusul Gratielei si al lui Andrei Duban.
Nunta Pepe
Nunta PepeDeclarat evenimentul de top al anului 2012, nunta lui Pepe cu frumoasa Raluca a fost celebrata la Aristocrat Events Hall pe 18 aprilie.
Party Catalin Maruta
Party Catalin MarutaSediul centrului de evenimente Aristocrat Events Hall a gazduit in acest an petrecerea lui Catalin Maruta, un eveniment care a reunit nume cunoscute de vedete si personalitati mondene.
Botez Pepe
Botez PepePe 17 februarie, Aristocrat Events Hall a gazduit evenimentul de botez care a dat titlul numeroaselor titluri mondene de inceput de an, petrecerea de botez a micutei Maria, fiica lui Pepe si a sotiei sale, Raluca Pastrama.