Nunta… acel moment în care totul trebuie să fie simtit, gustat, apreciat, admirat si perfect! Dar ca pentru orice eveniment de amploare, in care detaliile conteaza si nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, iar totul trebuie abordat in acelasi timp cu degajare, organizarea este cea mai importanta. Organizarea din timp a tuturor detaliilor este ceea ce ne dorim pentru clientii si invitatii nostri.

Astazi exista o multitudine de posibilitati de a te organiza si de a te informa, de la online pana la evenimentele de tip targuri si expozitii dedicate nuntilor si evenimentelor sociale, precum botez, cununii sau aniversari ale zilelor de nastere. Un astfel de targ care pune la dispozitia vizitatorilor mare parte din componentele unor astfel de evenimente este Mariage Fest.

Intre 23- 25 martie, suntem prezenti la Palatul Parlamentului la Mariage Fest – unul dintre cele mai importante targuri de nunti ale anului. Te așteptam la standul nostru cu ultimele noutati in materie de decoratiuni de nunta, accesorii si moduri de prezentare inedite. Vei avea la dispozitie o echipa care sa te indrume in alegerile cele mai potrivite si în acelasi timp, rafinate. Fii la curent cu cele mai noi oferte de nunta pentru inchiriere sala, decoruri de nunta, meniuri de nunta si accesorii de nunta pentru sezonul de nunti 2018 si 2019.

Poti de asemenea regasi si pe site-ul nostru Ofertele pentru Nunta iar la Mariage Fest, te poti inspira si achizitiona cele mai noi accesorii si pachete in materie de tendinte actuale ale organizarii unei nunti de neuitat.

Fa-ne o vizita, intalneste-te cu echipa noastra. E momentul tau sa stralucesti!

articole recente

MULTA BUCURIE LA EVENIMEN

0733 880 757
0733 880 756