Gabriela Cristea arata din ce in ce mai bine. Dupa ce a reusit sa slabeasca, vedeta tv isi pune in valoare noua silueta prin rochite sexy, scurte si destul de mulate.

La gala Celebrity Awards, Gabriela Cristea a fost pata de culoare a serii: vedeta a fost superba intr-o rochie mini portocalie. Geanina Ilies nu si-a dezamagit admiratorii nici de data aceasta, bifand inca o aparitie sexy intr-o little black dress Burberry London, pe care a accesorizat-o cu un plic Burberry Prorsum si pantofi Christian Louboutin.

Raluca Lazarut a ales o rochie verde cu spatele gol, iar Ileana Badiu a fost super sexy intr-o pereche de pantaloni scurti cu paiete aurii.

Loredana Groza a renuntat la tinutele sale excentrice, facandus-i aparitia intr-o rochie neagra pe care a combinat-o cu o pereche de ghete. Loredana a primit trofeul la categoria “Cel mai bun show live”.

Artista a avut parte de o prezentare emotionanta din partea Iulianei Tudor, cea care i-a inmanat premiul, vedeta TVR laudand-o pentru activitatea constanta in lumea muzicii si pentru faptul ca a devenit un reper, o sursa de inspiratie pentru toti artistii din Romania.

Xonia a aparat ca o printesa, cu parul sau lung si rochia aurie aleasa pentru acest eveniment.

articole recente

SUNT ATÂTEA RESTAURANTE

GABRIELA CRISTEA, SLABA S

0733 880 757
0733 880 756