• 0733.880.757 | 0733.880.756
  • office@aristocrat-events.ro

Multă bucurie la evenimentele de familie!

Multă bucurie la evenimentele de familie!

Pentru că, ce ar fi viața dacă nu am celebra cele mai frumoase momente ale sale? O parte importantă din resursele de organizare a evenimentelor din cadrul centrului nostru sunt dedicate organizării botezurilor și celebrărilor asociate cu petrecerile dedicate copiilor și familiilor.

Ne-am specializat în selectarea celor mai potrivite meniuri de botez, Candy Bar, decoruri și evenimente integrate precum Zânele, Ursitoarele astfel încât, oaspeții noștri să se bucure de momente speciale pe care să le rememoreze cu drag toată viața. Evident, ne onorează atunci când personalități ale scenei artistice din București și  ne aleg pentru organizarea acestor evenimente cu totul speciale, precum sunt botezurile sau petrecerile de nuntă.  Pepe, Andra si Măruță, Connect R, Marcel Pavel, Lora, Andrei Duban, sunt doar câteva dintre numele sonore care ne-au ales pentru a face parte din momentele speciale din viața lor.

Am pregătit o Galerie in care am surprins cele mai frumoase momente ale acestor evenimente mondene.

Suntem astfel aproape de toate tendințele din acest domeniu și ne pregătim constant să răspundem Da la provocările ce țin de organizarea celor mai importante evenimente din viața celor care ne aleg si au încredere în capabilitățile noastre. Pe website, veți regăsi ofertele actuale pentru organizarea botezurilor și a petrecerilor de nuntă, precum și detalii de contact pentru cei care au în vedere dezvoltarea proiectelor de amploare cum sunt evenimentele mondene sau evenimentele de business.

 

 

 

Purice Magda

Lasă un mesaj