• 0733.880.757 | 0733.880.756
  • office@aristocrat-events.ro

Este momentul tău să strălucești împreună cu noi

Este momentul tău să strălucești împreună cu noi

Nunta… acel moment în care totul trebuie să fie simțit, gustat, apreciat, admirat și perfect! Dar ca pentru orice eveniment de amploare, în care detaliile contează și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, iar totul trebuie abordat în același timp cu degajare, organizarea este cea mai importantă. Organizarea din timp a tuturor detaliilor este ceea ce ne dorim pentru clienții și invitații noștri.

 

Astăzi există o multitudine de posibilități de a te organiza și de a te informa, de la online până la evenimentele de tip târguri și expoziții dedicate nunților și evenimentelor sociale, precum botez, cununii sau aniversări ale zilelor de naștere. Un astfel de târg care pune la dispoziția vizitatorilor mare parte din componentele unor astfel de evenimente este Mariage Fest.

Între 23- 25 martie, suntem prezenți la Palatul Parlamentului la Mariage Festunul dintre cele mai importante târguri de nunți ale anului. Te așteptăm la standul nostru cu ultimele noutăți în materie de decorațiuni de nuntă, accesorii și moduri de prezentare inedite. Vei avea la dispoziție o echipă care să te îndrume în alegerile cele mai potrivite și în același timp, rafinate. Fii la curent cu cele mai noi oferte de nunta pentru inchiriere sala, decoruri de nunta, meniuri de nunta si accesorii de nunta pentru sezonul de nunti 2018 si 2019.

Poți de asemenea regăsi și pe site-ul nostru Ofertele pentru Nuntă iar la Mariage Fest, te poți inspira și achiziționa cele mai noi accesorii și pachete în materie de tendințe actuale ale organizării unei nunți de neuitat.

Fă-ne o vizită, întâlnește-te cu echipa noastră. E momentul tău să strălucești!

 

 

Purice Magda

Lasă un mesaj