Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 10 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » SALOANE » SALON LONDON

Salon nunta Bucuresti, botezuri, locatii nunti - Aristocrat Events Hall Salon nunta Bucuresti, botezuri, locatii nunti - Aristocrat Events Hall Salon nunta Bucuresti, botezuri, locatii nunti - Aristocrat Events Hall Salon nunta Bucuresti, botezuri, locatii nunti - Aristocrat Events Hall

SALON LONDON

Bursa din Londra, imaginea specifica a metroului londonez, Big Ben, Palatul Buckingham, Camera Comunelor, Tamisa, Pink Floyd, Led Zeppelin si bineinteles, Familia Regala. Doar cateva din reperele unui oras efervescent si un reper pentru muzica, arta si cultura internationala.

Salonul nunta cu acelasi nume din cadrul centrului de evenimente de lux Aristocrat Events Hall isi propune sa va ofere pentru evenimentele pe care vi le propuneti aceeasi atmosfera glamour a acestui oras minunat.

Fie ca va inspira pentru evenimente private si speciale prin caracteristici specifice unui salon nunta sau ca va propuneti o Gala sau un eveniment de companie de top, sau chiar un eveniment monden sau o prezentare de moda, Salon London este alegerea perfecta.


Specificatii tehnice salon nunta

  • Capacitate 350 peroane
  • Suprafata de 540 mp
  • Lungime 30m
  • Latime 18m
  • √énaltime de 5,5 m

Tipuri de evenimente organizate: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate, lansari de produse, receptii, Gale.

Ai intrebari?
Suna acum pentru informatii complete.

0733 880 757
0733 880 756

Click aici pentru a trimite un mesaj si te contactam noi.
Trimite pe FaceBook

Viziteaza si celelalte saloane: