Logo - Aristocrat Events Hall
Centru de evenimente de lux
0733 880 757 0733 880 756 office@aristocrat-events.ro
Logo 8 ani - Aristocrat Events Hall


ACASA » OFERTA NOASTRA » Oferta Speciala

Oferta Speciala

Suntem permanent conectati la tendintele in materie de gourmet si venim intotdeauna in intâmpinarea clientilor cu oferte speciale, concepute astfel incât fiecare eveniment sa fie unic si memorabil.

Oferta speciala pe care Aristocrat Events Hall o pune la dispozitie partenerilor si clientilor este actualizata de fiecare data pe site-ul nostru oficial si are in vedere serviciile si pachetele de optiuni disponibile la preturi speciale  pentru zilele de Sâmbata ale fiecarei luni. 

Oferta speciala se adreseaza tuturor evenimentelor pe care le organizam si le gazduim intr-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta.

Iti stau la dispozitie saloane nunta de pana la 500 de persoane, intr-un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale bucurestene Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Urmareste actualizarile Aristocrat Events Hall cu privire la oferta speciala si pregateste din timp si cu usurinta un eveniment cu adevarat Aristocrat!